start
webbhotell
domän
partner
server
företaget
support

           Meny

Om ISP-huset

ISP används oftast i två sammanhang – antingen Internet Service Provider eller Internet Solution Provider. ”Service” och ”Solution” är nyckelord för branschen, men det är också ord som berättar mycket om vårt företag.

Säkra och funktionella webbplatser, dito mailsystem, snabb och kunnig support, hög säkerhet, redundans, stabilitet, hela serverlösningar och snabb lina är fina ord som ofta används i marknadsföringen av webbhotell. Dessa mål på kvalitet är självklarheter hos oss, men likväl är det viktigt att VI berättar vad VI är BRA på, och varför DU ska välja oss som DIN webbhotellsleverandör. Läs också gärna hur vi uppfyller Internetworlds krav på ett bra webbhotell!

ISPHuset Nordic AB började som Visual Web HB 1999. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, bl.a. har företaget blivit AB, och ingår i en koncern tillsammans med norskägda ISPHuset Nordic AS. Det har utökats med bra och hjälpsamma tekniker, supportmedarbetare, ekonomiansvarig och sedan årsskiftet 2001 vistas nu både företag och anställda i trevliga lokaler med egen serverhall.

Det har hänt mycket i branschen som helhet under dessa år, och det har varit och är fortfarande kul att jobba i en bransch med en marknad som kräver konstant förnyelse. ISPHusets mål är att vara med i detta arbete lång tid framöver, och samtidigt tillföra en viss tradition, om man kan säga så. Som ett webbhotell av ”mellanstorlek” känns det som det är just vad vi gör; vi har inte växt över huvudet på oss själva, så vi har alltid tid att ge dig som kund den support du behöver, och vi har ett stort utbud av lösningar och tjänster som ständigt utvecklas. Just ”Service” och ”Solution”.

Vi erbjuder allt från minipaket med domän för 590 SEK/år till hosting/colocation av avancerade servrar. Ingen kund är för liten för att vi ska göra vårt yttersta för att hjälpa dig tills allt kring hemsida och email fungerar maximalt. Än så länge har ingen kund varit för stor heller!

Många av våra kunder har uttryckt att de tycker om det personliga stuket på våran support, då det alltid är samma personer de talar med. De gillar att de kan få hjälp med det där lilla extra som man borde ha kommit ihåg, men ändå har glömt, eller med ett större teknisk problem som gör att hemsidan eller databasen strular. Både privatpersonen och det lilla företaget som inte har någon IT-kompetens samt det större företaget med egen IT-avdelning känner sig hemma hos oss och får sina behov uppfyllda. 

Undrar du fortfarande varför du ska välja ISPHuset?

Läs mer om alla tekniska och otekniska detaljer
(Hur ISPHuset uppfyller Internetworlds krav på ett bra webbhotell)

Kontakta oss
Telefon: 046-854 29
Fax: 046-854 21

Telefontider mån-fre: 09:00 - 16:00

Övriga tider:
Jourtelefon: 042-19 70 50
Önskar du att vi kontaktar dig, lämna din emailadress eller ditt telefonnummer här!

Ange domän utan .se osv.


Sök på isphuset.se

Copyright © 2010 ISPHuset Nordic AB  •  Box 48  •  SE - 252 21 Helsingborg •  Sverige
Tlf: +46 (0)46-854 29  •  Fax: +46 (0)46-854 21  •  Org.nr. 556634-4312  •  VAT.nr. SE556634431201  •  support@isphuset.se