start
webbhotell
domän
partner
server
företaget
support

           Meny

Vill du tjäna extra pengar? Go freelance!

Lust att tjäna lite extra? Upp till 1 000 SEK i provision per kund!

Önskar du få lite extra inkomster genom att sälja webbhotell och serverlösningar? Då ska du ta del av vårt fördelaktiga provisionssystem!

Driver du egen verksamhet inom webbdesign, eller annan form av verksamhet där du ofta kommer i kontakt med kunder som har behov av webbhotell, domäner eller servrar? Vill du slippa ta hand om drift, support och administration/fakturering? Då har vi lösningen för dig. Vi ger dig en belöning för varje kund du ordnar till oss.

Vad har vi för krav?
Du måste ha ett registrerat företag, med F-skattesedel. Du måste också ha kännedom om vad domäner, webbhotell och serverlösningar är, samt vara beredd på att besvara kundernas frågor gällande dessa tjänster. Du får tillgång till vårt försäljningsmaterial via din egen kontaktsida hos oss. Det är bra om du har en egen hemsida, men det är inget absolut krav. Har du en egen hemsida kommer vi kontrollera den för att se om den är förenlig med vår verksamhet, samt att den är anpassad för att kunna presentera information om våra tjänster t.ex. via en bannerannons.

Hur räknas min provision ut?
Vi beräknar din provision den 5:e i varje månad. Via din kontaktsida ser du vilka kundkonton som är godkända eller avslutade och vad du sen skall fakturera oss. Vi gör utbetalning av provision enbart för de kundkonton som genomförts korrekt och  endast om kunden har betalat sin första faktura. Din kontaktsida innehåller en uppdaterad översikt över ”dina” kunder och deras status.

Vilken provision erhåller jag?
Vid försäljning av webbhotell av typen standard, business eller pro utgår en provision om 100 SEK per unik kund som beställer ett årsabonnemang. För serverkunder utgår en provision på  1000 SEK per unik kund som tecknar minst ett 12 månaders avtal. För de som får stor volym i sin förmedling är vi villiga att förhandla om anpassade provisionslösningar.

Som freelancesäljare tilldelas du en unik kod som din kund anger vid beställning. Denna kod identifierar dig och kunden läggs därefter in på ditt provisionskonto. Om kunden kommer in via en banner på din webbsida, eller en webbsida där du har förmedlat en bannerannons, identifieras kunden via din unika kod som följer med länken från annonsen.

De banners som är godkända för användning, finns för nedladdning via din kontaktsida. Om missbruk sker, genom att andra banners används eller att ”falska” order skapas kommer ditt konto att stängas ner, och eventuell kvarvarande, ej utbetald provision, kommer att nollställas. Vi förväntar oss att du upprätthåller en hög standard och följer de etiska regler vi har.

Om detta låter intressant är du mycket välkommen att fylla i vårt ansökningsformulär. Vi kommer att göra en liten kontroll av ditt företag, och om du godkänns kommer vi skicka över ett kontrakt som reglerar vårt förhållande. När detta är underskrivet och returnerat till oss kommer du motta din personliga kod.

Du är mycket välkommen som freelanceförsäljare!

Kontakta oss
Telefon: 046-854 29
Fax: 046-854 21

Telefontider mån-fre: 09:00 - 16:00

Övriga tider:
Jourtelefon: 042-19 70 50
Önskar du att vi kontaktar dig, lämna din emailadress eller ditt telefonnummer här!

Ange domän utan .se osv.


Sök på isphuset.se

Copyright © 2010 ISPHuset Nordic AB  •  Box 48  •  SE - 252 21 Helsingborg •  Sverige
Tlf: +46 (0)46-854 29  •  Fax: +46 (0)46-854 21  •  Org.nr. 556634-4312  •  VAT.nr. SE556634431201  •  support@isphuset.se