start
webbhotell
domän
partner
server
företaget
support

           Meny

Våra mailhotellpaket

Mailhotellpaketen är till för dig som endast har behov av mailkonto och inte behöver en hemsida. Nedan ser du en översikt över våra paket och priser. Skulle du ha frågor så kontakta oss gärna per telefon. Du hittar våra kontaktuppgifter i kolumnen till höger.

För mer information se frågor och svar.

 Funktioner

Mail 5

Mail 10

 Mail 20

 Mail 50

 Antal POP3/IMAP emailkonto5

 10

2050
 Serverplats Mail per konto 250 MB

 250 MB

250 MB250 MB
 Antal email alias obegr.

 obegr.

obegr.obegr.
 Antal mailinglistor1

 3

615
 Aktiv antivirus kontrollfinns

 finns

finnsfinns

 Aktiv antispam filter

finns finnsfinnsfinns
 
 Uppläggning

finns

finns

finns

finns

 Pris per månad

40:-

70:-

120:-

250:-

 Pris per år

 480:-

 840:-

1 440:-

 3 000:-

 Beställ här

Alla priser exkl. moms.


Mailgateways ger ökad säkerhet och stabilitet
Vårt mailsystem består av ett antal olika servrar med olika funktioner. Dels har vi 4 ingående gateways som är placerade på 2 olika fysiska ställen. Deras uppgift är att ta emot all ingående mail samt göra en grovtvätt av spam och virus innan mailen levereras vidare till mailservrarna. Skulle mailservrarna av någon orsak inte svara så sparas mailen på de ingående mailgatewayservrarna tills mailservrarna åter svarar. Om en mailgateway inte svarar så tar en av de andra automatisk över och tar emot mailet. Med ett sådant system kan vi alltid garantera att mailen kommer fram till mottagaren.

När mailen sedan lämnas till mailservrarna sker ytterligare en spamkontroll, och spam-mail som släpptes genom grovtvätten i mailgatewayen markeras nu med SPAM i ämnesraden så att man enkelt kan filtrera i t.ex. Outlook. Även all utgående mail (alltså mail som du skickar) går via en utgående gateway som gör en automatisk spam/viruskontroll.

Mailservrarna - klient och webbgränssnitt
Mailservrarna har 3 huvudfunktioner - att LÄMNA och SKICKA mail till och från ditt/dina konto på din dator att så du kan jobba med mailen på ett enkelt sätt i Outlook eller annan klient. Slutligen kan du via en webbsida, det som också kallas WEBBGRÄNSSNITTET läsa och skicka mail.

SPAM-inställningar
Via webbgränssnittet på mailservrarna kan du t. ex administrera SPAM-inställningarna, bl. a kan du "whitelista" avsändare. Det händer nämligen att mailsystemet markerar vissa mail som spam, även om de inte är det. Du kan också sätta avsändare i karantän så att mail från dessa raderas automatiskt. Detta kan göras för varje konto för sig.

Mailinglistor:
I varje mailhotellspaket ovan ingår möjlighet att skapa en eller flera mailinglistor. För att belastningen på våra mailservrar inte skall bli för stor ligger mailinglistorna på en egen server.  Mailinglistorna hanteras av ett system som kallas SYMPA och kör som de flesta av våra mailsystem på Linux plattform vilket ger bra prestanda och stabilitet. 

Gatewayfunktioner
Detta är en tilläggstjänst för dig som har egen mailserver antingen i vår serverhall eller i egna lokaler. Vi tar emot och tvättar alla mail till dig innan den levereras till din mailserver. Skulle din mailserver ligga nere för t.ex. underhåll så kommer vi spara undan mailen tills dess att din mailserver åter svarar på anrop från våra gatewayservrar.

Har du frågor kring denna tjänst är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter i kolumnen till höger.

Kontakta oss
Telefon: 046-854 29
Fax: 046-854 21

Telefontider mån-fre: 09:00 - 16:00

Övriga tider:
Jourtelefon: 042-19 70 50
Önskar du att vi kontaktar dig, lämna din emailadress eller ditt telefonnummer här!

Ange domän utan .se osv.


Sök på isphuset.se

Copyright © 2010 ISPHuset Nordic AB  •  Box 48  •  SE - 252 21 Helsingborg •  Sverige
Tlf: +46 (0)46-854 29  •  Fax: +46 (0)46-854 21  •  Org.nr. 556634-4312  •  VAT.nr. SE556634431201  •  support@isphuset.se